Træffer du gode beslutninger

Mål eller forandring

Træffer du gode beslutninger – uanset hvilket mål eller forandring du kan forestille dig? Måske kan du med coaching blive bevidst om processen og vejen derhen.

Klarhed

Som coach kan jeg guide dig til klarhed i forhold til en målsætning, hvad første skridt skal være, eller noget helt tredje.

Måske blev du nysgerrig på at vide mere om dig selv. Ræk ud og lad os tale om hvordan jeg kan hjælpe dig med coaching og få sat ord på hvad dit mål overordnet i livet og .her og nu er.

Lyt til min podcast om hvordan 2 kvinder kommer gennem forandringer i livet som et stort vægttab og ufrivillig barnløshed.

Lyt til podcast

Der er mange coachingværktøjer at vælge mellem. Podcasten handler om et af dem: Hero’s Journey. Den kommer fra Joseph Campbell der var en amerikansk professor i mytologi, forfatter og foredragsholder. Du kan se mere om Joseph Campbell på Youtube https://www.youtube.com/.watch?v=DwnxYXOTy94 eller læse en af de mange bøger om emnet.

Om

Du kan få mere at vide om, hvem jeg er her https://bystruwe.dk/ Vil du gerne følge mig er jeg på Facebook, LinkedIn og Instagram. Her kan du følge med og blive inspireret. Du kan også finde inspiration hos http://www.acuityworld.dk

Skriv til mig, hvis du gerne vil kontaktes om coaching.

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud. Du kan altid melde fra igen.

* indicates required

Du er velkommen til at give mig din e-mail adresse, så jeg kan skrive til dig. Det vil være for at give dig mulighed for at få nyt i din mailboks.