Gør noget godt

For dine medarbejdere og miljøet

Først skal der være en gulerod. Den kommer lige her:

Du får repareret dit tøj, uden at du skal løfte en finger.

Vi kender det jo godt. Måske har du tøj, der skal repareres lidt, som fylder i vasketøjskurven eller står i en pose et sted og venter på, at du finder symaskinen frem.

Hvad med at få mig til at reparere tøjet? jeg kommer forbi med mit mobile værksted. Vi aftaler hvad der skal ske og jeg afleverer det reparerede tøj, strøget og klar til at tage på igen.

Hvis du synes det lyder for godt til at være sandt, synes jeg du skal kigge forbi min hjemmeside bystruwe.dk

Eller skriv til mig at du gerne kontaktes

Jo, sagen er den, at vi kan blive bedre til at reparere vores tøj. Hvis vi bare bruger vores tøj en enkelt sæson mere, viser det sig i CO2 regnskabet.

Find det slidte tøj frem, sørg for at det er rent, læg det i en pose med navn på og tag det med på arbejde.

Hvad med om jeg kommer forbi og reparerer tøj

Min favorit reparation er jeans. Det bliver så fint, når trådene blander sig sammen og reparationen bliver næsten usynlig.

Det bliver faktisk altid godt.

Tråd og tøj

Det fine ved jeansreparationen er også at denim, som de er syet af, ofte er fremstillet med brug af masser af kemikalier, vand osv. Jo længere de holder, jo mindre impact får de i deres levetid.

Hug en hæl og klip en tå

Tynde materialer kan godt være en sjov udfordring. Ofte må jeg tage et valg om det kan fikses pænt nok, eller om lange ærmer skal ændres til fx en bluse med korte ærmer. Du bliver naturligvis taget med på råd, inden jeg ændrer noget.

Bliver I nysgerrige på, hvordan I selv kan reparere, kan jeg også lære jer at sy – men det er et andet kursus.

Giv jer selv noget at være sammen om. Gør tøjreparationer til en del af garderoben. I har vaskemaskiner, strygejern, nogle har tørretumbler, og nu har alle også mulighed for endeligt at få repareret tøj.

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud. Du kan altid melde fra igen.

* indicates required