Kreafe – Syskole/reparationsværksted

Kom og vær med til at fixe dit tøj!

Kom med det du skal have repareret. I løbet af dagen får du vejledning og syanvisning efter behov, og så er det ellers at komme i gang ved maskinen – eller med nål og tråd.

Måske har du en (rode)kasse eller et andet sted, hvor du lægger tøj, der skal fixes. Eller du kører det hurtigt i en genbrugscontainer uden at kigge efter, om det er noget, du kan reparare.

Med grundliggende syteknikker kan du komme langt. Du får hurtigt glæde af at vide, hvordan du kan lave reparationer på dit tøj selv. Du sparer både penge og skåner miljøet.

Og så er det sjov!

Processing…
Velkommen – du er på listen!

Dine vigtigste redskaber er nål og tråd. Det er en god ting også at have en god saks, et centimetermål og nogle knappenåle.

Hvis du kan bruge den, er det også en fordel at have en symaskine til mange opgaver. Den kan du tage med.

Det er ikke så vigtigt, om det er små eller store reparationer, du har liggende. Det kan også være, at du har noget liggende, du gerne vil sy om – til puder, brødposer, toiletpung,

Du skal regne med selv at udføre reparationen under vejledning af en håndarbejdsunderviser med mange års erfaring med syning, strikning – og selfølgelig reparationer som oplægninger, udskiftning af lynlås, tilpasning.

Og glemte jeg at sige hynder, puder, hundefrakker…

Alle projekter er velkomne. Jeg kan ikke garantere alt kan repareres. Men meget kan gøres.

Måske har du arvet tøj? eller være på genbrug? eller loppemarked og fundet noget der næsten passer.

Du får små fif til hvor du kan ændre på tøj, især af en god kvalitet. Det giver dig en god fornemmelse for hvordan du tilpasser dit tøj, så du får den rette ærmelængde, halsudskæring eller syr helt om.

Det kan også være sofahynderne, der trænger til et nyt betræk. Kan det så svare sig, tænker du? Jeg kan give dig fif, der kan hjælpe dig med at beslutte, om det er nye hynder eller bare betrækket, som skal skiftes.

Er du i tvivl om det er noget for dig, så send mig en besked, så skal jeg vende tilbage til dig.

Læs mere https://wordpress.com/page/norneriet.dk/220

Tilmeld dig for at modtage nyheder og tilbud. Du kan altid melde fra igen.

* indicates required

One thought on “Kreafe – Syskole/reparationsværksted

  1. Pingback: Lækkert !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.